hmm

går man på detta är man dum tycker jag och får skylla sig själv. vilket universitet skulle använda sig av svengelska liksom...

Från: Linköpings universitet meddelande 
Meddelandecentral [mailto:[email protected]
Skickat: den 28 oktober 2008 05:49 
Ämne: Uppdatera din e-post nu 
Bäste Linköpings universitet E-post Ägare, Detta meddelande från Linköpings universitet meddelande Meddelanden Center för alla Linköpings universitet E-post owners.We för närvarande uppgradera vår databas och e-post center.We vill ta bort alla oanvända Linköpings universitet emailto skapa mer utrymme för nya one.To förhindra att ditt konto från stängning måste du uppdatera den nedan så att vi vet att det är en närvarande används konto. Bekräfta din e-postadress nedan 
E-postadress ........ 
Logga in ....................... 
lösenord ............... 
Födelsedatum: ................. 
Land eller område: .......... 
Varning! E-ägare som vägrar att uppdatera sin E-post, inom sju dagar efter mottagandet av denna varning kommer att förlora sin E-post permanent. Tack, Linköpings universitet Team


lysande kravall imorgon, kommer bli sååå skoj

puss hej


För vi kan poppa popcorn, vi kan hoppa i min säng. 
Snälla följ med mig hem, för jag behöver lite värme.

nojig, dinosarie? och bilder

Idag hade vi en förläsning om smitta, var väldigt intressant men man blir ju lite nojig... Här är några (o)intressanta och roliga fakta:
Du har lika mycket bakterier...
...under en nagel som det bor människor i Sverige
...under en ring som det bor människor i Europa
...i ett sår på nagelbandet som det bor människor på jorden
och bakterier har en generationsväxling på 15 min, människan har ca 20 år...

Sen pratade föreläsaren om en bakterie som hette Staphylococcus Aureus, om man säger det snabbt och högt för sig själv så låter det som en dinosaurie :)

Fick mitt stetoskop idag, det är finfint, och jätteskoj att lyssna med. Här kommer lite blandade bilder.


mitt nya stetoskop


närbild


fin i nya stetoskopet o jessans present


fick även detta av jessan


min nya bokhylla


till höger är senaste tillskotten


nya bäddsetet jag fick av mamma, väldigt fint


många märken kvar att sy på...


...men overallen kände sig ändå redo för kravall...


.. o jag med :)


skoj men konstigt

kravallen igår var väldigt skoj men kändes ändå lite konstigt just eftersom man inte träffade så mycket folk som man kände, och det var typ inga lärare där, hur ofta händer det på en skala...

idag blir det plugga och troligtvis lite träning ikväll. oj vilket ointressant inlägg det blev, men men.

kravall ikväll

Blir tentakravallen ikväll, hoppas det blir skoj, vet inte så mycket folk som ska dit men några träffar man säkert. Blir nog ganska nykert ikväll, inte jättefull iaf. För mycket kalorier...

Har som mål att gå ner sex kilo på åtta veckor, har en liten morot som väntar isf :)

har fått på lite mer än en tredjedel av märkena på overallen, den kommer ju aldrig bli klar, och nu kommer det ju bara mer märken också! ska försöka få klar den i veckan iaf.

nu ska jag snart åka


tjo!

working hard or hardly working?

beror på vad man pratar om, jobbar hårt med overallen iaf, men den känns som den aldrig blir klar, kommer inte hinna klart med alla märken till helgen iaf, men pallen ska jag förhoppningsvis hinna till.

orka skriva mer, jag är trött.

tips för latmaskar :) nä då, är faktiskt jättesmidigt.
Följ min blogg med bloggkoll


tjo!

Träningsvärk?

Nä nästan ingen alls faktiskt, även fast jag körde bänkpress igår. Blev lite av en familjestund i gymmet igår, hela familjen tränade samtidigt. Blev lite löpning också, nu jäklar ska vi komma i form.

Var på bio förra veckan och såg mirrors, den var lite läskig. och förhoppningsvis blir det bio även denna vecka, HSM3, ja väldigt töntigt och barnsligt kanske men ack så kul.

Har märkt att det tar sååååå mycket längre tid att så på märken på overallen, men fint blir det iaf. Hittade även rosa och lila mjukistärningar igår som nu sitter på overallen, finfint!

Ska bli kul att inviga den i helgen, men den riktiga overallsinvigningen blir till pallen, vilket jag ska anmäla mig till nu så dags att åka till skolan och sen föreläsning.

Köpte ett spel, tyckte det var helt okej med 109:- för ett PS3-spel. Har även beställt ett rosa stetoskop, jättefint. Det kommer även ha Linda Frödin SSK ingraverat=) Lägger upp en bild när det kommit.

Nä dags att dra

(för er som undra, woop kommer från liftarens guide till galaxen, bok nr 3 tror jag: livet, universum och allting... kan även va från shrek 2..)

Kalas

Hej hopp, har visst varit lite dålig på att uppdatera igen, men jag skyller på tentapluggande, vilket inte är så intressant att läsa om och sen en tenta som är ännu mindre intressanst att läsa om... Men nu är HEL-kursen slut, ganska skönt faktiskt, om jag nu bara klarar tentan så är kursen helt klar då jag har godkänt på alla andra moment. Nya kursen startar på måndag och den ska bli väldigt skoj.

Igår hade jag filmkväll med mig själv, såg tre filmer, först såg jag PS. I love you, den var jättebra tycker jag, sen såg jag wedding crashers, lite skoj men jag blev lite irriterad när dom gjorde konstiga saker, som förstör folks bröllop... och sist såg jag rec, brukar inte tycka att filmer är dåliga men den här var riktigt dålig. Jobbig och konstig skräckfilm som inte var så läskig plus att den var på spanska, gjorde inte riktigt saken bättre.

Idag har jag tränat och varit på stan en supersnabbis och fixat present till Maria som fyller år i veckan, ska på kalas hos henne ikväll. Köpte även roliga lysrörsarmband till UV-kravallen, någon som vill ha så säljer jag för en femma styck.

Nä nu måste jag åka, festen är på g


Woop!

En sak klar

Fältstudien 
Förbättringsprojekt
Tenta

Ja det är ett roten ur tecken, men vi kan låtsas att det är ett check-tecken.


Var hos malin ikväll, även julia, ida och memo var där. Sedan satt även en av malins korridorsgrannar med sina två kompisar där. blev en väldigt slapp kväll med idol, inte vad jag hade föredragit att se, men småpojkarna ville se det :)

Annars blir det plugga, plugga i helgen, tenta på onsdag!



Du kan va jobbig!

Och LHC går om!

Nu ser tabellen ut som den ska :)

1 Linköpings HC 10 +10 21 
2 Brynäs IF 9 +4 20 
3 Skellefteå AIK 9 +8 15 
4 MODO Hockey 9 0 14 
5 HV 71 9 +2 13 
6 Rögle BK 9 +1 13 
7 Djurgårdens IF 9 -2 13 
8 Färjestad BK 9 -4 13 
9 Timrå IK 9 -2 11 
10 Södertälje SK 9 -2 11 
11 Frölunda HC 9 -9 9 
12 Luleå HF 10 -6 8

Ja jag vet att LHC spelat en match mer, men det gör inget för tabellen ska ändå stanna så här.


Skrev klart mitt förbättringsprojekt idag, det blev väl bra antar jag. Nu är jag trött, ska lyssna lite på liftarens guide till galaxen och sen sova. gonatt!

4 år!

Idag har jag visst haft körkort i fyra år, lite coolt, känns inte som att det var så längesen jag tog det. Men tiden går fort när man har roligt, eller nåt iaf.

Fick tillbaks min overall idag, så nu är den fin med mitt namn på i reflexfärg, det lyser verkligen :) Nu ska jag bara ta tag i att få på allt annat på ovven, blir lite jobbigt.

imorgon blirr det plugg på bibblan och sen gå lite på stan med Helen, och efter det har vi möte med våra mentorer eller nåt.

bye bye!



Hold me, kiss me 
Look through my eyes 
Know me, oh feel me 
No more disguise 
So why should I fight 
What's planned for me?

Christmas in the states

Då var allt bokat och klart, det blir USA den 20 december-4 januari! Ska bli så roligt. Lite konstigt att inte fira jul med släkten bara, har ju gjort det vartenda år som jag kan minnas. Synd bara att det inte blir något NY men det är ju mitt fel eftersom jag har tentor. Dumma tentor.

Helgen har varit riktigt slapp, känns som jag sett på arkiv x hela helgen. Det var skoj. Nu ska jag plugga lite innan jag börjar skolan i eftermiddag.



Toodles!

En häftig bild

Fick den här bilden på min mail




läskigt cool tatuering va?


Annars så sitter jag på HUB just nu, ska på tackfest möte snart. Det blir nog skoj.

Jag vill ha en ny dator och jag vill ha den nu :) Ska kolla runt lite.

See ya!


Illa

Idag var jag lite olydig och skippade förmiddagens föreläsningar, men jag orkade verkligen inte. Plus att jag skrev klart min etikuppgift istället. Men var på eftermiddagen, vet inte om det gav så mycket. Vi fick se en rolig och lite överdriven film om etiska frågor, sen hade de paneldiskussion, lyssnade lite halvt samtidigt som jag skrev ner höstens schema i min kalender.

Sedan satt jag på steves och åt samtidigt som jag pluggade lite, och efter det gick jag på bio. Var på förhandsvisning av Step Brothers, var själv eftersom det verkar svårt att hitta någom som inte är upptagen :) Men var nice med en hel soffa för sig själv. Filmen var verkligen min typ av humor, helt sjuk alltså :p

Och nu sitter jag här och undviker att plugga, borde jobba med mitt barbro-scenario, så får väl sluta skriva nu. Är verkligen trött, blir nog en tidig kväll idag.

Är lite sugen på att köpa en netbook eller vad man nu ska kalla dom, det är visst mycket omdiskuterat på nätet, men en liten dator på ca 10". Det skulle va smidigt. Har min ögon på den 
här (Acer Aspire One) och den här (LG). Men vi får se, för då behövs det nästan en stationär dator också och jag är ju inte gjord av pengar...


Nä måste ta mig i kragen, shit jag blir galen