Jobb

Idag vart det jobb igen, men var en tråkig match att jobba på för det var inte så mycket folk. Blir nog lite mer på fredag skulle jag gissa på och så blir det att jobba på matchen på lördag med. Mycket jobb men det är bara bra, pengar är aldrig fel :)

Annars har jag inte gjort så mycket, sett mycket film. Gick en promenad i helgen på ca 1 mil och har läst nya Dan Brown boken "The Lost Symbol". Den är bra och tycker man om dom andra så ska man definitivt läsa denna med.

Nu sitter jag hemma hos Micke och försöker få honom att plugga, går väl sådär men det är en tråkig text så jag förstår att jag är roligare att prata med :P


Puss hej

Seriedags!

Woho, ikväll ska jag till Micke och se dom nya avsnitten av måndagserierna, blev så sent för han har haft VFU i v-vik. Annars var jag på bio igår, såg Inglorious Basterds, den var briljant tyckte jag! Lite udda men vad annat kan man förvänta sig när det är Tarantiono liksom...

Men blev väldigt besviken för det verkar som att filmen som jag väntat på i över ett år, Allt för min syster, inte kommer visas i Linköping eller ens i Norrköping... Illa! Vad sägs om ett besök i Kalmar Malin?

Verkar som det nog kommer bli ganska mycket jobb på CC i höst så det är bra, jobbade på elitseriepremiären (vilken dålig match LHC!) och ska jobba på lördag igen. Vet även att jag ska jobba på Ladies Night med en dryckesvagn, så det ska bli intressant. Se en massa fulla vuxna kvinnor skrika sig hesa efter halvnakna karlar... Blir nog lite som en kravall, känns inte som dom kan va så mycket värre än fulla studenter liksom...



Puss hej!

Tisdag

Helgen har varit bra, blev grillning med grabbarna och det var mycket gott och trevligt. Vi tillbringade även en del av kvällen framför GH5 och Rock Band2, o nu har jag även fått RB1-låtarna, tack så mycket Fredrik :)

Igår blev det lite mer GH5 hemma hos Micke, nu är det typ bara 100 stjärnor kvar... Sen var vi på bio och såg Gamer, var en ganska bra film, mycket konstigt folk i den iaf. Sen mer GH och sen alldeles för sent som vanligt, måste verkligen fixa min dygnsrytm.

Ikväll är det personalmöte, undrar om det blir nåt jobb på CC i höst, får väl se ikväll.

Nu ska jag läsa lite


Puss!

En sån där dag...

Är riktigt bitter idag, tycker inte om sådana dagar men dóm dyker upp lite då och då... Vet nog vad det beror på men det ska vi inte gå in närmare på.

Igår skulle jag till [hg] med Ida och Julia och käka lite men det kostade 70:- att gå in så vi åkte in till stan istället, blev hakepi och några cider på 55:an till slut. Var väldigt trevligt men bilen blev ju kvar på stan då så skulle gå ner till stan och hämta den imorse. Problemet var ju bara att jag försov mig, måste stängt av alarmet i sömnen... Så fick cykla ner till stan för att hinna innan parkeringstiden gick ut, och då blev ju cykeln stående på stan istället... Så då bestämde jag mig för att hämta den nu ikväll och gå på bio samtidigt då.

Så nu ikväll tog jag en promenad ner till stan och såg The ugly truth, så jäkla kul filmm kan verkligen rekomendera att ni ser den. Men man blir ju lite bitter över att livet aldrig kan vara som en film och alltid lösa sig som man vill...

Imorn blir det dragettävling, och på kvällen kommer grabbarna hit med sina respektive så blir det lite grillning.



peace out!

Som en dröm!

Helgen har varit toppen, blev mycket spelande, och jag klarar nu trummor på hard på en hel del låtar =) Laserdomen var grymt skoj, även om vi bara vann en match men personligen gick det ganska bra, men man var ju hyffsat död när vi skulle gå hem sen.

Gick hem till Micke igen och fortsatte spela och sedan såg vi district 9, var lite udda film men jag tyckte den var bra. Sen var klockan väldigt mycket så jag sov där, och vi vaknade inte förrän 15.15 typ :p Så söndagen bjöd på ännu mer spel, HIMYM och Stephen Lynch. (kolla på det om ni inte redan gjort det...) Blev ännu en sen kväll, åkte hem runt 3 och herregud vad skönt det var att duscha då vill jag lova!

Nu har Spotifys app kommit till iPhone, och den funkar som en dröm. Låtarna laddar direkt, har bara kört på wi-fi än för jag laddar ner mina playlist till telefonen så jag kan köra offline sen, men har läst att det ska funka jättebra offline med=) Premiumkontot, google calender och min telefon tillsammans är nog mitt bästa köp någonsin!

11-12 oktober är det dags för sjöslaget och i år ska jag med! Hoppas att det blir grymt skoj men det tror jag nog.

Ikväll blir det fotboll, IFK Norrköping - ÅFF. Heja ÅFF!!!


Nu ska jag äta lite. puss

Laserdome

Ett tag sen jag uppdaterade igen... Men lärarnas nolle-p var toppen, synd bara att jag bara kunde vara med första veckan eftersom jag fick svininfluensan lagom till andra veckan och var tvungen att stanna hemma... inte okej. Var på akuten då och lekte lite nåldyna, dom tog en del blodprov och sen stack dom upp massor saker i näsan med som gjorde väldigt ont.

Sen har jag ju skrivit två tentor, klarade den ena men inte den andra som självklart var den jag behövde klara, så får inte börja denna termin, känns lite surt... o inte vet jag när jag får skriva tentan igen heller.

Annars har veckan bjudit på ganska mycket spel, har spelat en hel del rock band 2, är väldigt bra på trummor på medium men gå upp till hard är ju typ omöjligt, men det sa jag om gitarr med först o nu funkar det skitbra att köra hard på gitarr. Sen har jag även klarat prototype, ett roligt spel, helt klart värt att testa.

Igår var jag hemma hos Micke, blev en hel del spel och matlagning och idag blir det mer spel och sedan mellan 20-24 ska vi spela laserdome med typ 18 pers till, ska bli jäkligt skoj för det var länge sen sist, var nog när vi var o spela med FOUL tror jag.


Nä nu ska jag gå o äta lite.. hörs
puss!