Trött

Gick bra att jobba under lördagen, hade rast på 4 timmar under lunchen så åkte ner till stan o träffade familjen. Blev lunch på kikkobar och sen lite shopping av nya träningskläder. Världens bästa föräldrar! <3
Sen tillbaks till jobbet igen. Efter jobbet åkte jag hem o duscha och skjutsa syster till halloweenfest, var fina kostymer :) Stannade några minuter o pratade med lite folk o sen åkte jag hem för jag var så trött.

Idag har det varit jobb på morgonen och vid 14 när jag slutade åkte jag hem o käkade söndagsmiddag, mums för stek och chokladpudding. Sen skulle vi träna men när vi kom dit så visade det sig att passet var inställt och vi hann få parkeringsböter under tiden vi var inne för vi glömde lägga i pengar i automaten... Himla roligt.. Sen hem till R2 för film.

Snart blir det sömn.

Puss hej

Gäsp

Dags att åka till jobbet, så jobbigt att jobba helg för då är man så lite personal. Ska jobba 7-12 och sen ska jag till stan en snabbis och sen är det jobb igen 16-20.30. Oj vad klockan blev mycket, tjolahopp!


pusshej

Trött

Gårdagen ble ovve-provning lite snabbt och sedan vidare till jobbet. Var en skojig dag på jobbet igår. Sen hem och titta på 10 orsaker att hata dig, var länge sen jag såg den men är ju så mysig film :)
Idag var det mer jobb o sen film. Dags för sömn, ska ju upp kl 6 imorn...

Puss

Onsdag

Träningspasset i måndags var riktigt jobbigt men ändå väldigt roligt, det blir det mera av. Känns verkligen bra nu med träningen och jag har kommit igång ordentligt. Synd bara att syrran ska flytta nu bara för det, men ska se till att hålla igång ändå, för nu jäklar ska magrutorna fram :p Nä så vältränad behöver jag inte bli, men några kilo lättare ska jag allt bli, har redan tappat några men en bit kvar på vägen innan jag är nöjd.

Mötet efter gick med bra. Verkar vara en riktigt rolig grupp och jag tror verkligen att vi kommer fungera bra tillsammans.

Tisdagen bjöd på bowling på strandgatan 2 för oss som varit vikarier på åleryd, gick ganska bra även fast det var länge sen. Väldigt kul faktiskt, man borde bowla oftare. Efter det var det förhandsvisning med M1, vi såg Due Date. Den var skoj faktiskt :) Sen hem för lite serier och spel hela natten, o idag blev det mer spel.

Sen på kvällen har jag tränat step1, gick bättre denna gång, är jättekul och känner verkligen hur konditionen har förbättrats. Nu blir det nog lite serier o sömn. Ska försöka ta mig till kårallen imorn och prova ut min SOF-ovve och sedan är det jobb på åleryd. Jobbar tor-sön.... Aja, behöver ju pengarna :P


Pusshej på er!

Nyklippt

Idag har jag varit o klippt mig, var verkligen på tiden, typ 1½ år sen eller nåt så det var riktigt slitet. Har typ inte tagit nåt på längden, bara det som var slitet så har fortfarande kvar mitt långa hår :) Nu behöver jag bara färga lite med tror jag.

I fredags var det jobb i CC igen, var champions of rock och det var trevligt att lyssna på. Jag och Andreas hade jättekul i våran kiosk. Vi käkade kladdkaka och chips och lekte med lysstavar.

På lördagen var jag och lunchade med syster på stan för att hon skrev högskoleprovet och sedan skulle jag ha fikat med Ida och Danne från FOUL07, men Ida blev sjuk så det blev tyvärr inget. På kvällen åkte jag hem till Robin och lagade lite mat och såg film, blev Alien och Star Trek.

På söndagen jobbade jag på åleryd mellan 12.30-21.15 så blev inte så mycket annat gjort då.

Ikväll ska jag testa en ny träningsform, IndoorWalking heter det och det är typ som ett spinpass fast på orbitreks istället, så man springer på dom i en timme.. Känner att jag kommer att dö lite.. Efter det är det dags för möte för jag har blivit SOF-putte! Jag är sambaC&Radio och jag tror att det kommer bli awesome!

Nu blir det mat!

Puss

Seg

Jobbet igår gick bra, kom upp som jag skulle och det mesta flöt på fint. Men vart sjukt trött när jag kom hem så jag somnade och missade step-passet igår. Sen så tillbringade jag kvällen med att se tre filmer; diary of a wimpy kid (lite konstig film..), kick-ass (udda men kan ändå ses) och don't look up (skräckis som inte ens var läskig och absolut inte var sevärd.)

Idag blev det låååång sovmorgon och sedan iväg till gymmet eftersom jag missade gårdagens träning. Lite kondition och styrka för att sedan stressa iväg till jobbet på cloetta center. Det var skojigt på jobbet, synd bara att LHC förlorade. Tyckte det var kallt när jag cyklade hem och nu har det kommit massor med snö... Vad är det här, det är ju bara oktober....

Nu ska jag se en film tror jag, eller kanske senaste avsnittet av criminal minds.


Puss

Träning

Idag har det inte hänt så mycket, var o tränade aerobics 2, det var väldigt skoj men också ganska svårt. Efter det så åkte jag och hämtade biobiljetter till en förhandsvisning, blir Due Date på tisdag. Sen hem till M1 för lite serier och nu blir det en tidig kväll för en gångs skull för jag ska börja jobba kl 7 imorn.. Helt ny avdelning, är lite nervös...

Vi ses mina kära :)

Puss

Ny design

Om allt har gått som det ska så borde det va en ny desig på bloggen, inte så annorlunda men lite iaf...

Gör inte så mycket just nu, tränar o jobbar mest. O kollar serier :p

Skriver mer nån annan dag... hoppas jag...