Låtsas som ingenting...

Vet att det var evigheter sen jag uppdaterade, som vanligt, men har verkligen inte orkat. Går nu T3 och det är knepigt men väldigt intressant. Det är nu dags för VFU och jag ska vara på endokrina mag- och tarmavdelningen. Tror det kommer bli mycket bra. Känns lite nervöst för vi kommer ha ansvar för åtminstone en patient men det ska nog gå bra.

Flytten har gått bra, har fått ordning på det mesta nu och det har blivit jättefint. Ska lägga up lite bilder när jag hittat laddaren till kameran. Men man får självklart komma förbi o fika om man vill.

Förra helgen var det generationsfest med FOUL och kravalentine. Hade förfest med finaste flickorna, det var mycket trevligt. Och efter den här helgen är vi numera XXX-FOUL, känns gammalt..

Träffade Julia på kravallen sen.

 

Denna helgen bjöd på inflyttningsfest hemma hos mig, vart lagom med folk och det var mycket trevligt. Blev en del singstar och guitar hero/rock band och även hockey. Efter det blev det utgång på [hg], vi fick en limo-taxi, kändes väldigt lyxigt. [hg] var lite dött, var inte så mycket folk så var inte så jätteskoj, men var en bra kväll iaf =) Även om en timmes promenad i snöfall, blåst och minusgrader utan mössa, vantar och halsduk kanske inte var så härligt så slutade kvällen mycket bra och mysigt iaf =)

Resten av veckan blir det VFU, utom på torsdag då det blir bio, shutter island =)

 

Puss hej