bio och promenad

Under en vecka nu har jag varit på 4 bioföreställningar. Jag har varit på Horton, Spiderwick, Juno och 10,000 B.C. De har alla varit jättebra. Och jag är på god väg att bli guldmedlem hos SF... Några besök till bara.

Igår var jag hos Robin, blev en helkväll med Oblivion som vanligt typ. Det var väldigt kul, speciellt att dricka jordgubbsdaiquiri. Det var mumsfilibabba.

Idag tog jag en långpromenad, gick över en mil och det var jätteskönt, lite kallt ibland men underbart härligt när solen tittade fram. Tog några bilder mot slutet av promenaden:



Den sista bilden är dragplatsen...

puss på er alla


Idag igen...

Wow, jag skriver idag igen... Har varit med mamma i norrköping idag, vi var på bauhus (eller hur det stavas) det var trevligt, dom hade väldigt många fina tapeter, så nu är jag jättesugen på att flytta och inreda. Var även på shape och då hittade jag en soffa som jag ville ha, synd bara att man inte har plats för den någonstans. Men jag köpte världens sötaste salt och pepparkar. Här är en bild på dom.image5

Jag börjar bli nervös inför valet men jag vet inte om jag kommer in förrän i juli när första natagningsbeskedet kommer eller i augusti när nr 2 kommer.

kommer inte på mer nu... ciao

I've been watching but the stars refuse to shine
I've been searching but I just don't see the signs
I know that it's out there
There's gotta be something for my soul somewhere

Sången sist var poison, idag är det way back into love.

uppdatering

oj oj oj vad länge sen jag skrev något vettigt... men de händer ju trots allt inte så mycket i mitt liv. Helgen tillbringades på Olympia med mamma och pappa i fredags för att pappa fyller år men då är han i USA, så vi firade honom nu. Jessan var inte med för hon spelade junior-SM i handboll, dom kom sexa. Jag är så stolt. Sen drog jag vidare till ryd och till Ida för att förfesta lite innan HG. Det var jättekul och mina lysarmband var väldigt populära.

På lördagen var det dags för suntrip, tråkigt att inte vara med och tävla men vi fick inte ihop ett lag. Var på sittningen iaf och den var jättekul. Efter det var det eftersläpp som inte alls var särskilt kul eftersom alla jobbade typ. Jag åkte hem vid ett.

Jag har iaf bestämt mig för att sluta på lärarprogrammet, även om jag kommer att sakna alla underbara människor grymt mycket. Förhoppningsvis kommer jag att plugga till sjuksköterska i höst om jag kommer in (håller tummarna). Och sedan läsa vidare, troligtvis till barnmorska.

Har även bestämmt mig för att flytta, kanske till Ryd eller T1 eller nåt sånt. Vill iaf ha en egen liten etta. Men det får bli när jag vet att jag kommit in och jag vet att jag har ett jobb.

Kommer sakna min syster när hon åker iväg till USA ett år, men lita på att jag kommer att hälsa på iaf!

Nu orkar jag inte skriva mer, och jag kommer ändå inte på nåt mer att skriva. Ska försöka uppdatera lite oftare iaf.

avslutar med ett utdrag ur en låt.

I wanna love you, but I better not touch (don't touch)
I wanna hold you, but my senses tell me to stop
I wanna kiss you, but I want it too much (too much)
I wanna taste you but your lips are venomous poison
You're poison running through my veins

You're poison, and I don't wanna break these chains