Gott nytt år Sverige!

Nu är det alldeles strax tolvslag i sverige, själv har vi några timmar kvar innan det är dags. Vi är tillbaka från våran roadtrip, ska skriva mer om det men ska äta mat nu.

GOTT NYTT ÅR ALLA VÄNNER!!!

LA baby!

Nu ar vi typ i LA, forort typ. Jag o Jessan var ute o bada i en bubbelpool i december, kanns konstigt... Har mest suttit i en bil hittills, men vi var en snabbis i San Fransisco, blev tyvarr inget alcatraz for nasta gang dom hade biljetter var pa mandag, men vi akte over Golden Gate bron iaf, den var haftig!
Och idag har jag atit typ de godaste pannkakor som jag smakat, fluffiga med massor blabar och sirap. Mums!


see ya!

Hela kroppen värker

Jäkla skit, råkade radera allt jag skrivit!!

Skidåkningen idag var skoj, det snöade ca en halv meter inatt så det var mycket lössnö i backen. Det var jobbigt, speciellt när man trilla, hela staven sjönk ner i snön och försvann. Sist jag åkte skidor var när jag gick i nian och sist jag åkte snowboard var när jag gick i trean på gymnasiet och det kändes verkligen, gör ont i kroppen nu och jag fruktar morgondagen då resten av träningsvärken kommer. Väldigt långa backar iaf.

Sen har jag och Jessan sett pineapple express, den var skoj, se den.

Imorgon bär det av på road trip, första stoppet blir SF, vet inte när jag kan uppdatera igen, vi får se.


tjo!

USA

Nu börjar resan bli riktigt bra, igår var vi hemma hos jessans kompis aupair-familj, dom var hur trevliga som helst och hade världens sötaste unge. Idag har vi farit runt lite i trakten och vi var uppe på Northstar som är skidanläggningen här och vi blev väldigt sugna på att åka trots att det är väldigt dyrt, så imorgon, blir det åka av. För min del blir det snowblades, var ett tag sen men ska bli väldigt skoj. hur långa backar som helst här.

Idag var jag och Jessan även och såg Twilight på bio, vi var helt själv i salongen, asskönt. Bästa kombinationen som finns är popcorn och milk-duds. Filmen var bra, självklart inte lika bra som boken men det hade jag inte förväntat mig heller.

Det är väldigt mycket snö här och mer ska det bli, men jag har inte ens tänkt på att det är julafton idag (fortfarande 24:e här) vad konstigt det kan bli... Men snart drar vi oss mot varmare trakter, kommer bli San Fransisco, Carmel och LA, förhoppningsvis blir det Six flags:magic mountain men vi får se. Vi ska nog ut till Alcatraz iaf, det ska bli spännande.



Nu ska jag sova, natti!

Äntligen framme!

Ligger i sängen nu, kl är snart 20 här, är supertrött. Har rest i ca 65 timmar, det var jobbigt. Resan gick bra fram till vi kom till seattle, där var det typ snöstorm, så planet blev först försenat sen inställt. Alla flyg blev inställda och vi stod i kö i 3 timmar för att boka om, men det fanns ingen plats till reno förrän den 25 dec, så vi fick plats till san fransisco dagen efter på kvällen, blev en lång natt på flygplatsen på ett stenhårt, kallt golv.
men sen började dom ställa in flyg nästa dag med så kl 12 hyrde vi en bil ist'ället, skulle ta 10 timmar att köra, det tog 21 istället. Vi hade nog allt väder under resan, snö, regn, dimma, solsken. Sen har dom tappat bort tre av våra fyra resväskor, jobbigt värre, har typ ingenting.

nu blir det film o sömn

gonatt

USA

Nu kör vi, full fart! USA here I come!!!

till andra breddgrader

Snart åker vi, väldigt snart, första planet från arlanda går 13.15, sen blir det köpenhamn, seattle, reno o där finns världens bästa syster o väntar med bil för en kort tur :)

känns inte som att jag ska åka iväg, konstigt, men det kommer väl imorgon. tar med kameran så räkna med massor kort sen och jag tar även med datorn så vi kanske hörs nån gång.

innnan jag säger hej då vill jag bara tipsa om den här fina bilden: http://guilibe.blogg.se/2008/december/titta-min-dusch-ar-sjuk.html#comment



puss på er alla

inte långt kvar

snart bär det av, på lördag vid 13.15 ska planet gå. har inte packat nåt...

har jobbat på posten idag, var först i skolan 9-12, farmakologi är väldigt kul faktiskt (läkemedel alltså) sen tycker jag det är lite jobbigt att vi ska va lediga en vecka efter tentan, kunde det inte vart innan så kunde vi vart längre i usa... men får långt sommarlov iaf, slutar mellan 1-5 juni beroende på när jag ska skriva tenta o sen börjar jag inte förrän 31 augusti, nice.

jobbet var långt idag, 14.45-22.15, och ganska monotomt och tråkigt och nu har jag ont i mina stackars fötter, såna här dagar som man önskar att man hade en personlig fotmassör, julklapp någon?

nu blir det lite läsa och sen plugg och mer jobb imorgon, då slutar jag 22.45 (keep your mind on the money)



tjao

Telefonförsäljare...

Sluta ringa mitt på dagen, normalt folk jobbar då. Och ofta man sitter och sjunger i telefonen när man svarar, det gjorde han som ringde nyss iaf... konstig typ

Lite nya bilder

Helgen har varit riktigt skoj, igår var jag hemma hos Robin och Ella och käkade lite, sen åkte vi hem till mig o så spelade vi lite guitar hero. Idag har jag först haft lunch med min basgrupp hemma hos Ki, sen var jag och åt lunch hos mormor och morfar, sen var jag och jobbade en stund på posten med julkorten, och till sist var jag hemma hos Micke och spelade Rockband, så jäkla kul. Spelade även lite andra spel, bla braid, var kul men fan vad frustrerad jag blev på vissa banor.

Mindre än en vecka till vi åker, stressigt värre, men ska bli så skoj!

Avslutar med lite bilder:

Nytt bäddset igen, passar väldigt bra till tapeten.


Barnkalas-tema på festen


kul att torka glas... inte


nya datorn till höger


lila o fin


fin i håret

lindafrodin.bildagboken.se för fler bilder

ryggen värker

jävla skitrygg!

Julstämmning

Tänkte locka fram lite julstämmning så nu ska jag sätta på nu är det jul igen 1,2,3. Kanske inte blir alla men ettan iaf. mysiga filmer :)

Tentan kan nog ha gått bra förresten, vi får se efter jul helt enkelt.

JA!!!

Klarade omtentan i HEL, ljuva csn-pengar kom i min famn :) Känns väldigt skönt att äntligen kunna lägga den kursen bakom mig.

Tenta imorgon i omvårdnadsvetenskap, vad dom nu menar med det. Känns lite lagom luddigt, ge mig januaris tenta i medicin, vilken jag troligtvis kommer klaga över då för att det är så sjukt mycket saker man måste kunna, ner på cellnivå typ. Men det är iaf konkreta saker istället för en massa luddigt lalala. Kanske skulle följa ett tips och skriva tentan onykter så man flummar på en lagom nivå...

Läste en väldigt äcklig sak i handboken för hälso- och sjukvård idag så ja, det är något man gör på riktigt: 

Larvterapi. Steriliserade fluglarver läggs i såret och får verka under tre dagar. Behandlingen upprepas tills såret är rensat.

Undrar om det kittlas...?

Har precis kommit hem från jobbet så ska duscha nu.

tjao

Trötter

Nu är VFUn slut, alltså min praktik. Klockan ringde kl 5 imorse, sånna stunder har man lust att döda, gärna väckarklockan. Men praktiken har varit väldigt intressant och jag har fått göra och se många spännande (och lite äckliga) saker. 

Är väldigt trött men måste väl plugga lite med, tenta på fredag. och inget resultat än, att det ska ta sån tid.

imorgon blir det plugg och sen jobb på cloetta center.

see ya

Guitar Hero

VFUn i motala har varit väldigt kul och intressant. Har mest observerat dessa två dagar men nästa vecka blir det lite mer att göra. Jag vill nog inte jobba inom geriatrik iaf, barnmorska känns väldigt lockande just nu, eller kirurgi kanske, vi får se.

Skjutsade mamma o pappa till en fest i ljungsbro o på vägen hem stannade jag på maxi för att köpa lite mat, vad ser jag då, jo dom säljer guitar hero, aerosmith versionen för 299:-, jag var bara tvungen att ha ett då. Så nu är jag ägare till det med, spelade lite förrut och det var väldigt kul och jag var mycket bättre än vad jag trodde. Men har stoppat undan det i garderoben just nu, ska försöka att inte ta fram det så mycket eftersom jag har tenta... måste ju plugga liksom.

nu ska jag fortsätta se film.



tjao

SNÖ!

Varför ska det börja snöa som fan lagom till att vi ska åka till motala, hatar ju att åka den vägen när det är dåligt väglag. 


morr

Testar

Prövar att blogga från min  nya lilla dator :) den är jättesöt och fin och har många roliga funktioner, ska lägga upp en bild på den snart. den är verkligen jätteliten, ungefär som en pocketbok. fick den lite tidigare än vad jag klarade mitt mål, men snart är jag där, bara 1 kilo kvar. är väldigt nöjd.

imorgon blir det vfu i motala, ska bli väldigt skoj. bara fem dagar denna gång, men det räcker nog, vikan ju inte så mycket än. vi sover över i motala imorn då vi slutar 22.00 imorgon och börjar 6.45 på fredag...

nu ska jag gå o fixa lite grejer

vi ses!