I'm totally awesome!

Klarade precis en låt på expert! I rock! Det var visserligen på bas o hyffsat lätt låt, men jag är ändå stolt, känner att jag börjar bli ganska hyffsad med gitarren i näven nu.



tjo!

Vinst!

Yes, vinst idag! och vilken match sen, Niclas Persson är en gud på skridskor, hans boxplaymål var hur snyggt som helst. Vinst på lördag med tack :)

Har nu lyckats med att få 100% på en sång på GH på gitarr, visserligen bara på medium, men jag är stolt iaf.

Har fått min praktikplats förresten, 14 dagar på åtvidabergs vårdcentral, kan nog smyga in sig en fotbollsmatch där med. Ska bli väldigt skoj att få göra lite riktiga saker, som att ta blodprov och så.

Imorn är det fredag, nice nice.

nu ska jag lira lite igen, ses!

Å jag nördar vidare

Shopaholic var jättebra, gå o se den, iaf om du är tjej. Sen har jag två filmer som jag måste gå o se, he's just not that into you och the proposal. Efter bion tog jag en sväng förbi maxi och kom hem med ett GH:world tour, väldigt nördigt och superkul. mamma undrar när jag ska inse att jag blir 23 i sommar :p

Jobb idag, var ingen höjdare eftersom LHC spelade jättedåligt, vinst imorgon annars är det typ kört, jobbar då med. Kom och hälsa på mig vet ja.

Imorgon är det basgrupp, känner mig inte så föreberedd denna gång, men var ett knepigt ämne, blir nog bättre till nästa gång.


Sovartajm!

L

Bara för att plugga känns tråkigt just nu...

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1 förstås)! Lycka till! 

Vad heter du? Linda 
Ett ord på fyra bokstäver: Lura 
Flicknamn: Laila 
Pojknamn: Lukas 
Yrke: Liftskötare 
Färg: Lila 
Klädesplagg: Leggings 
Mat: Lingonsylt 
Sak i badrummet: Ljus 
Plats/stad: Lima 
En orsak att vara sen: Livet 
Något man skriker: Lägg av! 
Film: Lilo & Stitch 
Band: Lasse Stefanz 
Något man dricker: Likör 
Djur: Lama 
Blomma: Lupin 
Gatunamn: Långgatan 
Bil: Lamborghini 
Sång: Let’s Dance 

Ja jag vet...

Vet att jag inte skrivit på ca 3 veckor men jag låtsas som att det regnar o så glömmer vi det, hade säkert bara blivit bittra inlägg iaf...

Det har hunnits med en del på tiden som gått iaf, här kommer ett litet urval, blev inte SSKål chief, men satsar på stora SSKål nu istället, går säkert bättre, har jobbat på HG, varit på bion slumdog millionaire, och i helgen var det suntrip. Vi var väldigt fina och diverse bilder finns att beskåda på facebook.

Ikväll blir det bio, confessions of a shopaholic, förhoppningsvis med Malin om hon hinner hem. Sen ska jag skämma bort mig själv med om allt går som det ska, men avslöjar inte med vad.

I fredags köpte vi en ny dator, den är underbart bra och har en 22" skärm, nu vill jag bara ha en bekvämare skrivbordsstol, får ont i baken när jag sitter o spelar så länge. Vi har även beställt internet nu, hoppas att det går fort att få det, ska bli skönt med ett snabbt och stabilt internet igen.

Slutspelet går ju bra, 2-1 i matcher o jag hoppas verkligen att dom vinner morgondagens match, då ska jag jobba på Cloetta Center, så man får ju se lite av matchen iaf, annars hör man ju ganska bra vad som händer...

Nä nu ska jag plugga lite inför torsdagens basgrupp, och på fredag är det dags för barn-HLR, så måste läsa lite inför det med.


See you partypeople!