Just det

Hostar fortfarande, så på måndag får det fan bli vårdcentralen alltså... orkar inte längre..

Min!

Har nu varit och skrivit på kontraktet på stångåstaden så nu har jag en alldeles egen lägenhet och det känns underbart! Kommer flytta till djurgårdsgatan 75 och läget är perfekt, nära till stan och sjukhuset och hyffsat nära till valla och ryd. Kommer troligtvis flytta 1 februari, o har redan planerat en massa i lägenheten. Om man nu bara var ekonomiskt oberoende så skulle det vara perfekt. Planlösning finns här.

Dagarna som kommer bjuder på bio (new moon), kanske årsmöte för lärarsektionen, vinterljuspromenad (mys =) ), jobb o föreläsningar. Och sen nästa helg är det äntligen dags för spiik! En helg i kalmar med underbara Malin, Ida, Julia och Micke (+ lite annat folk) där det ska spelas bandy och festas. Kan det bli annat än succé?

Nu är det dags att åka o jobba o sen får vi se vad kvällen bjuder på, troligtvis hemmakväll, var ute på platå igår. spelningen var bra men man känner sig lätt gammal på platå när det mest är 18-åringar där... Tacka vet jag [hg].

Puss hej!


Sjuk

Nu är jag trött på att vara sjuk, har varit det i en vecka nu. Fast det har varit lite olika saker varje dag typ. Först var det feber så jag verkligen satt och skakade, sen kom halsont och sen kom hostan. På fredagen hade jag riktigt jobbig hosta som gjorde att jag typ tappade rösten till lördagen. Lät som en liten pubertal pojke, eller en misslyckad disneyfigur enligt Ante.

Skrev tenta i fredags, det gick nog inte så bra, men nu vet jag iaf hur den tentan är upplagd till nästa gång om jag måste skriva om den. Efter det var jag hemma hos Ruff med en tårta som jag bakat för han har fyllt år. Det blev en choklad,vanilj och hallon-mango tårta som var riktigt god och väldigt fin. Sen blev det online-pizza och film, love actually, en av mina favoriter. Mys mys :)

Efter det blev det IKEA och MAXI med Micke, Ante och Friberg och sen åkte jag och Micke och käkade på [hg]. Det var mycket gott och träffade en del lärare som vi satt och snackade med under kvällen. Det var riktigt trevligt men körde bil så vi drog ungefär vid 22.30 och åkte hem och spelade spel istället.

Lördagen tillbringades framför TV:n, en hel del fotboll blandat med lite stargate universe och rockband.

Idag skulle det blivit filmmys men fick skjuta på det och så ska jag jobba i eftermiddag sen, heja Cluben!

Nu ska jag se på lite serier (ugly betty, vampire diaries o ghost whisperer)


Puss hej!