why are you doing this to me?

Idag har det inte hänt särskillt mycket. Råkade somna i vardagsrummet inatt, var inte det skönaste men det funkar. Annars har jag mest sett på film idag, inget roligare har hänt tyvärr. Sov en stund på eftermiddagen också, det är jobbigt att vara sjuk.

Imorgon sätter HEL1 (Hälsa-Etik-Lärande) igång, spännande.

Nu ska jag hosta vidare, titta in igen för fler spännande inlägg ;)



I spread my wings and I learn how to fly

But why?

Idag dog min dator, vad har jag gjort för att förtjäna det? Kan ju alltid hoppas att den får för sig att starta igen efter några dagar men det är väl inte troligt med min tur....

Ska tydligen uppdatera lite oftare tycker min syster så jag ska väl försöka men det händer inte så mycket,,,

Veckan har varit bra, mycket information men det mesta verkar bra tycker jag. Ser fram emot den här kursen faktiskt. Nolle-p är väldigt skoj, lite svårt att lägga up bilder nu då men ska försöka nån gång. Avslutningssittningen i torsdags var jättekul, speciellt efter vi gycklat och man kunde slappna av. Det gick väl lite sådär att gyckla, men vi har inte gycklat tillsammans på länge och hade inte så mycket tid att öva.
Blev mycket vin på sittningen, lite väl mycket ett tag, men körde på vatten resten av natten så det funka bra sen.  Trevligt med promenad till stan och sen ät pommes i st lars-parken klockan 4.30 :)

Sen seminarium i fredags, det var intressant men jag var väldigt trött, och på kvällen var det sektionssittning, det var mysigt. Men åkte hem tidigt eftersom jag var så trött, men somna inte tidigt för det. Vaknade sedan av ett hostanfall, drack vatten o somnade med det i sängen o nu funkar inte datorn...

Dagen idag har varit lugn, städade lite på mitt rum så att det är fint. Sen spelade jag lite ps3 några timmar och på kvällen har jag bara sett på film och ätit en sallad.

Hatar att vara förkyld så nu får det vara nog, försvinn nu. Pratade med Malin i telefon en timme, det var trevligt. Skönt att det finns folk som man kan prata med när livet känns jobbigt. Tack gumman för att du finns!

Blev ganska långt idag men nån kanske orkar läsa allt :) har du kommit hit har du varit duktig!


You're the light in my darkness

nolle-p är igång

Ja då har det dragit igång, känns som dagen varit väldigt lång och proppfull med information. Vi tillverkade nollutstyrsel idag och jag är väldigt fin i den... (eller inte) ska lägga upp en bild på den snart hoppas jag. Blir mycket saker nu, och jag fattar inte, förra veckan var hur seg som helst, men nästa vecka kommer allt samtidigt. Ville ju gå på förhandsvisningen av Patrik 1,5 men vill ju inte missa nolle-p.... Och gratisbiljetter till fotbollen samma dag som kalas... Jobbigt värre.

Tack o lov för lön säger jag bara. Här kommer lite bilder



Världens bästa syster! (och så här kul kan man ha med min kamera... )


Var på sminkrådgivning på Face Stockholm, fick en dag make-up och jag tycker den blev väldigt fin.


Våra klockor i vardagsrummet, den vänstra är Linköping och den högra är Truckee.


Min nya kamera :)



And I'm gonna miss you like a child misses their blanket

Borta

Nu har världens bästa person åkt, känner en stor saknad. Men har pratat med henne och hon är framme och allt var bra. Om man är nyfiken kan man läsa på resedagboken. http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=3&userId=182995&section=blog

Passar på att lägga upp lite bilder när jag sitter på biblioteket med stabilt internet.

Nya fina dammsugaren
nya dammsugaren, orkar inte vända nu

hinner visst inte lägga upp de andra bilderna för jag ska gå o fika med en engelsk tjej. Imorgon blir det bio, torsdag fika igen och fredagen fest kanske. Vi får se...


So long - stay strong

ledighet och rosa saker

Idag var sista dagen på jobbet, är verkligen jätteskönt. Stackars Ella bara som får slita i en vecka till utan mig som hjälper till ;)

Har fått min nya dammsugare nu, den är jättefin och rosa så klart, och jag tycker att den funkar väldigt bra. Har även fått min nya kamera och även den var rosa. Den har många roliga funktioner och jag är nöjd med det köpet.

Sen var jag på Skänninge Marken i onsdags, köpte en mössa, tom den var rosa, fast det var mer för jag köpte en namn-mössa och tjejnamnen är rosa... försöker ladda upp lite bilder men det verkar inte gå så bra :(

Så var tiden här, på måndag morgon åker min käraste syster iväg till USA ett år, fattar inte hur jag ska klara mig, sakner henne redan. Kommer bli ett långt och ensammt år utan dig lillstrumpa, glöm inte syster yster.

Nä blir inga bilder idag, får bli någon annan gång.


I miss you like crazy
Even More than words can say
I miss you like crazy
Every minute of every day

hej hopp

Var ett tag nu sen sist igen... Har väl inte hänt så mycket, har mest jobbat dom här veckorna. Har iaf köpt mitt ps3 nu, det är bland det bästa jag köpt :) och leopard funkar finfint.

Igår var jag och spela minigolf i valla, det var årets första minigolf. Tyvärr så förlorade jag men det var trevligt iaf :) men vad gör folk på universitetet klockan tolv på natten egentligen?

ikväll blir det nog film och dexter

Uppdaterar biolistan, har tillkommoit lite nya filmer och jag har sett flera:
  • Indiana Jones 4
  • Brudens bästa man
  • The Happening
  • Jiddra inte med Zohan
  • Sex and the city
  • Prins Caspian
  • Mamma Mia
  • Kung Fu Panda
  • Arkiv X
  • Wall-E
  • Mumien 3
  • Hancock
  • Dark Knight

Us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist, so touchable