Jag ger upp

Veckan var en del jobb men helgen har varit bra, hade ledigt fre-sön och det var väldigt skönt. Fredagen tillbringades i vidingsjö med lite gamla kompisar o en del respektive, blev grillning med anledning av att David fyllt år. Blev en del snack, dricka och mycket gitarrspel, en mysig kväll helt enkelt. Lördagen blev sova länge, och sedan till Ella eftersom hon fyller år idag (grattis gumman!). Blev tjejmiddag med dryckeslekar och sedan skulle det blivit utgång men jag orkade inte så jag tog bussen hem istället.

Imorn blir det jobb igen, usch för att börja 6.45.... o samma på tisdag och onsdag är jag ledig igen, o då blir det vårdcentralen, hoppas det ger nåt.

Nähä, sova snart kanske....



puss

Sveriges tråkigaste blogg är tillbaka...

Hej alla som faktiskt läser denna blogg, vet att jag inte uppdaterat på evigheter, men har haft noll lust med det, hade ändå blivit ganska mycket av samma under sommaren... Jag har mest jobbat och gått på bio känns det som... blev nio biobesök under juni månad...

Jobbet går bra, kan vara väldigt tungt ibland, både fysiskt och psykiskt, men jag lär mig massor, och mina arbetskamrater är jättebra.

Har haft sötaste syster hemma i ca en månad, vi överaskade typ alla, det var jättekul. Nu har hon åkt tillbaks till USA igen och jag saknar henne redan <3

Födelsedagen var lugn, firade den med mamma o pappa på texas long horn. Sedan har jag även varit på kryssning med hela familjen och familjen Hjärtström, det var jätteskoj och väldigt mysigt och även fast jag blev jättetrött så var det värt det... :) blir man nyfiken så får man fråga varför :)

Har köpt ett nytt PS3-spel, prototype, har inte hunnit testa än men tror att det är skitbra. Fick GH: greatest hits när jag fyllde och har även köpt prince of persia 4 nyligen. det var ett mycket bra spel.

Funderar även på att börja spela WoW igen nu när vi har en riktigt bra dator... vi får se...

Nu ska jag läsa lite i min anatomibok... skojsiskoj... eller inte.



Tjipp!