senaste nytt

Jag kom in på sjuksköterska i Linköping :) Känns jättebra och jag längtar tills hösten börjar igen. Väntar bara på schema och litteraturlista m.m.

Helgen var väldigt trevlig, Tivoli var kul men jag orkade inte åka allt, är så segt att stå i kö själv. Sen var vi och såg sex and the city på bio, den var jättebra, väldigt mysig film.

Sen på måndagen så bjöd jag och Jessan mamma och pappa på bio. Vi såg Mamma Mia, och den var bland de bästa filmer som jag sett. Alla borde se den och jag ska definitivt ha den på DVD.

Idag ska jag köpa ett playstation 3.

Ska försöka mig på att installera Leopard snart, hoppas det går bra.

på tåget

nu sitter jag på tåget till malmö, 1,5 timma kvar. Födelsedagen var trevlig, fick trevliga presenter och maten var god, vi var och åt på Afrodite.

igår hyrde jag och jessan tre filmer, I am legend, one missed call och he's the girl. dom var bra alla tre. nu börjar batteriet bli dåligt så jag återkommer...

ses

22 år

Precis hemkommen från bion igen, jag och Jessan försökte oss på prins Caspian igen och den här gången fick vi se hela och den var väldigt bra faktiskt.

och nu är klockan över tolv så på med partyhatten för det är min födelsedag! Grattis till mig, 22 år... börjar känna mig gammal. återkommer nog med ett senare inlägg.


ha de!

avbruten bio

Nu har man börjat jobba igen, känns precis som vanligt bara att man jobbar lite längre...

Börjar bli väldigt nervös inför slutet av veckan... hoppas hoppas verkligen att jag kommer in!

nu har det gått 5 veckor, känns inte som ett bra tecken... suck

var på bio ikväll med Jessan, vi såg Narnia: prins Caspian. Men vi fick bara se halva filmen sen gick brandlarmet och vi fick snällt gå ut. Men fick iaf en ny biljett plus en extra gratisbiljett till valfri film :)


oh joy

Nattetid

Det blev ingen fest på Malins land för vi orka inte, men det blev utgång igår iaf. Vart Platens och det var okej, vi träffade en del folk och det var skoj men det var sjukt varmt där så gick typ inte vara kvar där inne, plus att det var väldigt dyrt med drinkar, inga studentpriser där inte.

I veckan hade jag o Malin filmkväll, vi såg the new guy på TV och satt uppe och spelade Peggle typ hela natten. Det var skoj.

Har läst ut the Host nu och den var verkligen superbra, precis min typ av bok. Hon kan verkligen skriva bra böcker, älskar alla som hon har skrivit. Sen har jag även läst ut impotent man sökes, den var också bra, rolig med en liten twist på slutet.

Nu har jag inget mer att skriva...


°write back soon°

Oväntad semster

Blev missförstånd på jobbet så det blev semeter en vecka till. Alltid skönt med ledigt men lite jobbigt också när man ställt in sig på jobb och stressar dit. Plus att jag förlorar en veckas lön och den kommer säkerligen behövas sen. Blir fest på Malins land i helgen, ska bli väldigt skoj.

Helgen efter det blir det Malmö och Köpenhamn, vi ska gå på Tivoli och det ska bli skitkul! Dom har slänggungor 80 meter upp i luften! Fatta vad häftigt.

Annars händer inte så mycket, läser en ny bok nu och den är superbra! The Host av Stephenie Meyer.

tills nästa gång

L


I believe
this is heaven to no one else but me
and I'll defend it as long as I can be
left here to linger in silence