Sommarjobb

Har fått sommarjobb! :) Ska jobba på åleryds demensboende, tror att det kommer bli väldigt bra.

Min overall börjar bli väldigt full med märken nu, har snart ingen plats kvar...

Imorgon blir det jobb på SOF, och fredag och lördag blir det party! och glöm inte att kolla på kårtegen på stan på lördag kl 13.
SOF 2007

Nu är praktiken slut, har varit jätteskoj och jag har sett massor intressant och lärt mig en hel del. Lite kvar att göra innan jag kan ta sommarlov från skolan, det som oroar mig mest just nu är kommunikationsuppgiften, den går inte alls bra... men men.


Tjipp

Hej hej

Praktiken är skitkul och man lär sig såå himla mycket. Känns verkligen helrätt med den här inriktiningen för mig, så inget mer bytande nu. Och det känns verkligen roligt att få göra lite saker denna praktik, att ge folk injektioner har varit mest skoj.

Förhoppningsvis får jag goda nyheter på torsdag, jag håller tummarna och tårna.

Klarade min praktiska tenta också förresten, så 10 hp till mig =) Börjar nu få lite ångest över mina tentor om en månad och denna skrivuppgift som hör till VFUn, men hoppas att det kommer gå bra.

Ikväll blir det bio, jobbar för att komma upp i guldstatus nästa medlemsår också, men ska nog inte vara några problem efter att jag kollat igenom min biolista för vad jag vill gå och se. Och snart börjar biosommar 09, den är inte lika bra som 08 men några guldkorn ska vi nog skrapa fram.

Nähä om man skulle äta något kanske....



Puss