Det lider mot jul

Känner att jag är så bra på det här med att blogga alltså... har nu skaffat mig en miniblogg också, nämligen twitter, Lilo_1986 heter jag där.

Har jobbat en hel del sista tiden på posten med att sortera julkort, är nu klar med det, men har lite andra jobb att sysselsätta mig med. I fredags var jag hos Ida tillsammans med Sofi och Malin, det var meningen att det skulle bli bastumys men tyvärr ville inte bastun fungera men det var mycket trevligt ändå.

Helgen blev lugn eftersom jag jobbade o natten mellan söndag och måndag skjutsade jag mamma och pappa till flygplatsen för resan till USA, jag kunde inte följa med pga tentor så jag är hemma och jobbar istället. Inte så skoj men ganska skönt att ha en villa för sig själv =)

Gårdagen var mys, var och hämtade nyckeln i ryd för kattvaktningen och hämtade upp R. Sen blev det mat, film, kuddkrig och mys. Sen idag har jag agerat chaufför till resecentrum, varit en stund hos Micke och spelat Lego Rock Band och sen har grabbgänget från gymnasiet varit här. Blev en trevlig kväll med pizza, TP och lite Rock Band.

Väldigt mycket snö här hemma nu, var väääääääldigt halt att köra ikväll... Imorgon blir det julklappsbyte med Micke o sen ska jag nog hem till Hjärtströms och mysa lite.


Puss