lite jobbigt

detta problem låter lite jobbigt:

Svensk dokumentär från 2006. Om Michelle Thompson som får upp till 300 orgasmer om dagen. Michelle lider av något som kallas Permanent Arousal Sexual Syndrome, ett mycket ovanligt tillstånd. Det gör att Michelle blir upphetsad av så gott som allt. Det dröjde många år innan Michelle Thompson förstod att hennes tillstånd berodde på något annat än en enorm sexuell aptit. Michelle har i hela sitt liv sökt en förklaring till vad hennes PSAS beror på och i programmet träffar hon terapeuten Kevin Laye som finner en förklaring i Michelles bandom.

från tv.nu

Tråkigt

Har lite tråkigt så sitter o leker med nya tv, eller nya tv-utbudet rättare sagt, Har för tillfället canal+ så roar mig lite med det, har även disney channel och toon disney. Har lekt runt lite med ljudet, man kan byta språk o se disney på svenska, norska, danska, finska o engelska,  o sen välja textspråk. Så roligt kan man ha en lördag :)

Mamma bakar lussebullar så det luktar underbart i huset.

Nu ska jag titta vidare på the holiday, lite julstämmning, man kanske skulle se love actually oxå. men ser nog lite andra filmer som går på pluskanalerna.


smooches

Lite skoj

Om man inte har något för sig och vill ha lite skoj kan man alltid kolla in http://www.intealltid.se/ här är ett exempel från sidan:

Det här känns ju i och för sig som en omvänd historia, där jag som kund blir “konstigt” behandlad men ändå. Var för några år sedan på Dressman i Linköping, gick runt och kollade in sortimentet som man gör i en butik man aldrig varit i tidigare. Fram till mig kommer efter ungefär 30 sekunder en anställd tjej och säger:
 
Hon: Kan jag hjälpa dig med något? 
Jag: Nej tack inte just nu, jag kollar bara lite. 
Hon: Då får jag be dig gå ut… vi kan inte ha kunder som bara går runt och tittar! 

Behöver jag tala om att jag aldrig handlat på Dressman mer?

Nu blir det mer plugg.

Ny design

Testa en ny design på min blogg, har suttit ganska länge o prövat olika saker o nu är jag nöjd, vad tycks? Det söta fåret är från diddl.se

Idag skrev vi vårat PM inför seminariet nästa vecka, det gick bra men det blev lite fnissigt. Sen hade vi HLR idag, det är jättejobbigt att göra under en längre tid, men väldigt bra att lära sig.

Sitter just nu o lyssnar på musiken till High School Musical filmerna.

tjao

Bu för näringslära och internet

Skrev omtenta i HEL idag, jag hoppas att det gick bra, annars är det så långt till nästa omtenta. Men det kändes iaf bättre den här gången.

Sitter på campus valla o bloggar idag för vi har inget internet på minst två veckor, jobbigt jobbigt, hur ska jag överleva? =) Försöker skriva kostråd men det är skitsvårt, känns som att jag mest svamlar, hoppas att det inte ska vara så seriöst...

Någon spelar piano i key, det är fint.


nu orkar jag inte skriva mer, fika någon?

Absolut inte klart!

Fick lust att göra en bloggdesign, började leka lite men insåg vad klockan var, bäst att gå o lägga sig, får fixa färdigt designen någon annan dag, ska nog bli bra. så vänta ni bara o stå ut med den befintliga så länge.

I skolan

Sitter i skolan en stund, det är väldigt kallt här och det snöar lite lätt från och till. Tänkte försöka plugga lite men lusten kommer inte alls och jag vet inte vad jag ska ta tag i. Kanske skulle åka hem istället...

Helgen kommer väl bjuda på mer plugg, omtenta nästa vecka. usch.

Fick ingen kompletering på min näringsrapport fårvånande nog, men det var skönt. Var väl bättre än vad jag trodde helt enkelt.

Nä nu orkar jag inte skriva mer..

tjao

Aj mina fötter!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera men motivationen har legat i bottenskrapet. Idag hade vi tackfest för de som anordnade vårat nolle-p. Det var väldigt skoj, vi hade tema barnkalas o alla var jättesöta. Men nu har jag förbannat ont i fötterna som vanligt när jag jobbat en hel dag.

Denna vecka har varit skoj, i måndags fick vi se en obduktionsvideo. Jag är nog skadad av alla tv-program för jag hade inga problem med det, tyckte bara att det var intressant. Sen har vi haft praktiskt träning på bäddning, tvättning av patient och hjälp med att äta. Var skoj och intressant att se hur det är och hur utsatt man känner sig. Idag hade vi dissektion av hjärta och lungor på lamm. Var också väldigt intressant och mycket lärorikt. Och imorgon har vi puls och blodtryck, äntligen år jag använda mitt stetoskop =)

Nähä, sova kanske skulle stå på schemat då.

night!

Lite häftigt!

Fick höra att min gamla gymnasieskola fortfarande hade kvar våran modell av en brottsplats som var vårat projektarbete (vi hade kriminalteknik). Dom använde den som exempel på vad man kunde göra =) Lite mindre kul att modellen innehåller det fulaste kortet jag har på mig som tavla kanske....


Här är en fin bild på modellen.


Nu känner jag mig stressad, så ska göra lite vettiga grejer.

tjao


Deppig?

Jo men visst, ville ju ha pengar från CSN, hoppas omtentan går bättre. Nu ska jag gå o deppa.

trött o seg, men en rolig helg

torsdagens kravall var skoj, kommer lite bilder när jag orkar. jobbiga personer som inte kan ta en hint, sluta gå på kravall. overallsinvigningen innan var skoj men kall och blöt, vi fick sprutor och jag upptäckte att allt smakar bättre genom en spruta. det blev en sen kväll, kom väl i säng typ fyra, o sen upp ganska tidigt för hemfärd innan skolan började vid 13.00. förflyttningsteknik på schemat, var skoj men jobbigt att ligga i sängar när man var trött.

lördagen har tillbringats på kårallen, vi började 15 och ställde iordning, sen har jag serverat på sittningen, och skulle haft lite olika pass sen men jag blev chaufför istället, det var skoj, hände inte så mycket, men var skoj ändå. Sen var det städning, städa kårallen är alltid lika kul, speciellt den meningslösa sysslan med att torka alla dessa jävla glas, har en fin bild på det, men orkar inte lägga upp den nu. Kom hem runt åtta, sov, vakna typ halv fem på eftermiddagen, vart tog söndagen vägen? Blir mycket plugg i veckan nu bara för det. Bästa utklädnaden var personen som var Dexter från tv-serien med samma namn, han hade en vit dräkt indränkt i blod och labbglasögon. 

hoppas det blir mat snart, är hungrig, nu ska jag läsa lite o se ugly betty.


bye!