Härlig dag

Veckan har varit lite blandad, jobbade mitt sista ordinarie pass i torsdags, känns lite konstigt men ändå skönt. Skulle käkat med Cilla och Josefine från jobbet i onsdags men J mådde inte bra så det blev bara C och jag men det var jättekul ändå, käkade trerätters på afrodite, mumsigt värre :)

Fredagen var det tenta, kändes inte alls bra, vilket nog betyder att jag inte klarat tentan som var en spärrtenta för att få börja terminen... jäkla skit alltså, får se hur det blir. Köpte även rock band 2 igår så lirade lite med.

Dagen idag har varit toppen, började med att åka till Sörping och smultronstället med Micke, tredje gången i sommar som jag var där... Sen var det dags för fadderutbildning för på måndag drar nolle-p igång! Ska va med lärarnas nolle-p (ja jag vet, har svårt att slita mig därifrån...) Är mitt 6e nolle-p som jag medverkar i på nåt sätt.

Efter det så färgade jag håret på Micke och sen käkade vi tacopaj och spelade rock band. Imorgon blir det mys med faddergruppen.


Tjipp!

Jobb

Har jobbat varje dag sedan förra fredagen, idag och igår blev det två pass på jobbet. Händer hur mycket tråkigt som helst på jobbet så man mår inte bra när man går dit längre, känns inte alls kul, men imorgon är jag ledig iaf. men jobb igen på söndag o måndag*2. Men har bra arbetskamrater iaf, jag o de andra semestervikarierna ska gå o äta tillsammans på onsdag ska bli mysigt.

Snart drar nolle-p o skola igen med allt vad det innebär, ska bli skönt att komma tillbaks till det känner jag. och imorgon blir det fatöppning på HG =)

Min syster har en väldigt rolig
lista på sin blogg, måste säga att jag nog känner igen mig i varje punkt. Det var roligt att läsa iaf.

Fixade Spotify Premium igår, väldigt skönt att slippa reklamen, o nu hoppas jag verkligen att apple godkänner applikationen till min iphone, den verkar verkligen toppen!

Nu ska jag försöka fixa våra nolle-p tröjor och plugga lite...


Tjipp