Svenskt tal

Blir så trött på att SF bara visar svenskt tal på vissa filmer i Linköping, de engelska finns typ bara i Sthlm, Ggb och Malmö. Vad är det för stil? Gillar verkligen inte att se dubbade filmer...

Var bara det....



Tjipp

Praktik

Har haft praktik under veckan, det är jätteskoj. Är på distriktet i åtvidaberg mest, men har haft tre dagar på BVC, barnavårdscentralen och det har varit underbart, fullt med söta bebisar. Ska även vara runt lite, som diabetes, astma och vårdcentralen.

I tisdags var det tackfest för oss som jobbat på HG, det var skoj och det blev väldigt mycket vin till oss. Här är lite bilder:


Temat på festen var huvudbonad


Spiknykter? Nej inte direkt




Fick prova lite andra hattar



Sen i fredags var det tackfest för nolle-p, där var temat P, och jag valde då att vara Pink.



Nu är det slut på ego-inlägget...


Tjipp

Bio

Personalfesten igår var trevlig, efter blev det lite hg, var skumt för det var typ inga lärare där, men var skoj ändå.

Idag har jag tillbringat en stor del framför datorn och på kvällen så var jag på bio, var länge sen jag var på bio för att vara mig och jag hade glömt bort hur mycket jag älskar att gå på bio, synd att det inte går så mycket bra just nu, men det kommer mycket bra filmer iaf:)

Idag blev det iaf filmen 17 again med Zac Efron, den var väldigt bra och mysig och rolig, den kan jag starkt rekomendera.



Tjipp

Tentan avklarad

Så var den tentan skriven, tror det gick bra, vi får väl se. Imorgon är det personalfest med jobbet, vi ska börja kvällen med att bowla på strandgatan. Hoppas att det blir skoj, men det blir det säkert.

Har anmält mig som fadder till lärarnas nolle-p i höst, jag kan visst inte hålla mig borta... plus att jag inte har något annat att göra med mitt eget programs nolle-p, så då fick det bli såhär.

Hmm, funderar på bio på lördag, 17 again isf, vi får se.

Nu ska jag nog se lite film tror jag.


Tjipp

Mer städning

Blev inte så jättemycket plugg, mamma o pappa tyckte jag skulle hjälpa till att vårstäda trädgården med, så har krattat en massa löv och barr, så om alla träd kunde sluta att fälla så förbannat mycket så skulle jag bli glad :)

Ja längre än så blir inte inlägget, dags för säng och bok tror jag...


Natti

Just det

Såg Patrik 1,5 igår med mamma och pappa, den var rolig och mysig, men det känns lite konstigt att se vissa scener ibland, men se den om ni inte har!

Plugga var det ja... Medicinsk teknik, här kommer jag.


Tjipp!

Härlig helg!

Helgens väder har ju varit underbart, och den mesta av soltimmarna har spenderats på baksidan där jag har lapat i mig så mycket D-vitamin som jag bara kan, o lite färg har man väl fått, känns bra. Fredagen var skitskoj såklart, och jag och ella avslutade kvällen med att se på american pie, det var länge sen, men ack så roligt.

På lördagen var det 65-årskalas, god mat och så, men inte så roligt så jag åkte hem tidigt och jag var skittrött så blev en kväll hemma.

Nu är det dags att plugga, snart dags för tenta....


Tjipp!

Vårstädning!

Igår blev det storstädning här hemma, jag har tom putsat fönstren, iaf ett av dom i mitt rum, så nu är det väldigt fint här hemma. Renoveringen går bra, vi har "bara" typ köket och hallen kvar nu, och sen ska vi putsa utsidan av huset. Älskar nya surroundsystemet, längtar efter att få testa plugga in mitt ps3, och köra GH med riktigt bra ljud och på en bra TV... :p

Ikväll kommer Hjärtströms hit, ska bli skoj =)

Har avfärgat mitt hår för jag ville färga det ljusare, men kan typ inte färga håret förrän om två veckor igen och jag gillar inte riktigt färgen jag har nu, rödblont är inte riktigt min färg, får väl gå med keps :p

Tjipp!

Dålig uppdatering

nu igen... Men händer väl inte så mycket ändå... Har sett alldeles för mycket på serier. Men snart är det dags för tenta i praktiska moment och sedan är det praktikdags! Ska bli jättekul, måste bara fixa min inlärningsplan för det.

Jag har inte druckit alkohol på en månad, alla som lyckats med det räcker upp en hand :) men blir nog lite snart, en del fester på ingång, personalfest, tackfest och självklart SOF!

Kom inte med i sskål, jävla, jävla skit. bitter? litegrann, men undrar mest vad jag ska göra, känns konstigt att inte göra något alls, men styrelsen känns inte så kul, ingen post som tilltalar mig.

Jag vill ha ett sommarjobb inom vården, någon som har några tips? Man får ju aldrig svar på dom man har sökt, trodde inte det var så svårt att få jobb på äldreboende, men hade tydligen fel.


Tjipp