Trött på allt o alla

Just nu känns allting bara piss, massor att göra o massor som krånglar. Blir ett kort o bittert inlägg, måste läsa vidare.



Det är som att spela tennis mot en vägg.. o det är varken särskilt roligt eller givande

Ledighet vad är det?

Har varit dålig på att uppdatera men det har typ inte hänt något, har typ bara pluggat och jobbat. I lördags var det generationsfest med FOUL och kravalentine. Det gick bra att anordna g-festen, o det roligaste var att Sofi halkade förbi från Spanien :) Men det var självklart kul att träffa alla andra i FOUL också. Kravallen var väl sådär, kände mig inte så pepp, har nog varit lite för mycket innnan och efter så det blev en ganska tidig kväll.

Veckan som kommer blir mer plugg och jobb och tenta på fredag. usch usch.

O nej jag har inte fått något svar om SSKål än men intervjun gick bra iaf.



Puss!

JA!!!

Vaknade upp o ryggen värker massor idag men det gör inget för jag klarade omvårdnadstentan!!! Yay! 1 poängs marginal men vem bryr sig, glad att marginalerna var på min sida för en gångs skull.

 Igår var jag i skolan 11 timmar, man kan inte bara glida med här inte. Men det var skoj för vi fick lära oss hur man sätter en perifer venkateter (PVK), alltså en liten plastslang in i en ven som kan användas till diverse saker. Sen fick vi även lära oss att ta blodprov i vener. Ska bli spännande att testa på riktigt under nästa praktik.

Sen skrev vi på våran hygienrapport, vi har inte så mycket kvar och det är långt kvar tills den ska in, framförhållning det gillar vi. Snart omtenta igen... usch

Nu blir det mera plugg.



Tjipp!

Köttbullar på pizzan...

...vem sjutton kom på den idén? Konstigt och smakade så där. Jag, Ida och Julia käkade på snoddas efter vi varit och tittat på VSR-tävlingen. Det var skoj men lite långdraget så vi såg inte vem som vann. Roligaste var nog när Malin blev fälld, såg väldigt skoj ut men var nog inte lika skoj för henne. O dumma CM som spruta skum på hela publiken, ohyffsat!

Ikväll blir det mys hemma hos Julia, vi ska visst se melodifestivalen, blir nog skoj och mysigt.


Tjipp!

Kravall igår

ja kvällen började ju bra iaf, var skoj hemma hos Julia fast vi inte var så många, sen åka till kårallen, varm choklad med alkohol är gott, liksom tacos med kolasås. Var väldigt skoj att dansa igår, buggade med två killar som var jätteduktiga och sen röjde jag och Julia på dansgolvet. Sen blev det jobbigt, men tack Malin för att du fanns där för mig när jag var ledsen och behövde prata. Sen blev det promenad hem, tog lång tid...

Idag har jag varit i skolan sen 11 och jobbat med våran hygienrapport. Ikväll blir det nog bara mys, och imorgon är det VSR-tävling i vallamassivet, kom och titta vet jag. Alltid kul att se på när folk ska åka pulka.

Nu ska jag se på lost o sen på film o deppa lite i min ensamhet. See you tomorrow!


Tjipp!

=)

Vill bara säga att jag älskar min nya telefon. I övrigt är det massor i skolan, men skoj, imorgon blir det att sy för på torsdag är det kravall.

Nästa vecka ska jag på SSKål-intervju (SSKs festeri) så håll tummarna för mig.


Tjipp

Nu är det slut

Nolle-p är över för denna gång, rolig sittning i fredags men inte så kul efter sen så det blev en tidig kväll. Lördagen tillbringades först på make up store där jag gjorde sminkning, blev väldigt fint. Köpte väldigt mycket smink så det blev ganska dyrt...

 Och sedan på kvällen var det tackfest för oss som jobbade på pallen. Porr/kinky tema och väldigt mycket alkohol, även här blev det en tidig kväll, men väldigt rolig.

Veckan är ganska fullspäckad med jobb och skola och kravall på torsdag, men det ska nog gå bra.

Imorgon kommer nog min telefon! wee!

Lägger upp lite bilder, som ni ser så har jag även klippt mig i veckan :)


Sittningen i fredags



Nysminkad


Babydoll


Klar för porr/kinky fest!



För övrigt är jag numera XX-FOUL, det var bättre förr...


Tjipp!