Måndag

Resten av jämtlandsresan var toppen. God mat, fantastisk glass och världens bästa sällskap. Till helgen kom även faster upp så då blev det extra mysigt. 




Solhatt till lillplutten




Theo var väldigt snäll som vanligt på hemresan och sov nästan hela tiden så det fick smidigt att ta sig hem trots att jag åkte själv mellan Stockholm och Linköping. 

Efter hemkomsten har vi varit på BVC igen. Theo vägde då 5505 g och var 59 cm. Vi har även haft vår första träff med föräldragruppen och på onsdag startar vi med babymassage. 

På Theos tvåmånadersdag passade vi på att göra avtryck av händer och fötter, blir så gulligt och det ska sedan in i en ram. Vi har även varit och fotat familjebild för tidningen och i lördags var den på familjesidorna. Blev riktigt nöjd med bilden som finns här:
http://familj.corren.se/#!/fira/7589282/valkommen-theodore


Vi har även börjat bygga på våran altan här hemma, eller det är mest pappa som bygger men det blir iaf väldigt bra. Kommer bilder på det. 

Igår var det mors dag, tog en promenad med mammi och Theo och sedan käkade vi middag allihop. Fick en skön amningsbh i present av Jesper. 

Fick även bästa överraskningen i onsdags. Min lillasyster stod helt plötsligt utanför dörren efter 9 månader på nya Zeeland. Det var ingen av oss som visste att hon skulle komma hem och det kom en hel del tårar. Moster fick äntligen träffa Theo och det var kärlek vid första ögonkastet. 





Avslutar med lite blandade bilder. 




Dregglisar behövs nu vill jag lova, Theo har nu fått smeknamnen Dregolas och Dregen. 


Mysigaste morgonsällskapet



Bollen börjar bli skoj att hålla i. 


Nytt babynest så nu har vi två :)


Normala familjen.. ;)














Den flygande lilla kossan är så stark i nacken. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback