Jämtland

(Har uppdaterat detta inlägg då det var problem med bilderna)
 
Besöket hos BVC gick bra. Theo vägde 5100 gram och är 58 cm lång. Det innebär att han nu är uppe i sin pappas födelsevikt..
Västervik var fantastisk och det var mysigt att hänga med mormor och morfar tyckte Theo. Han har börjat sova väldigt bra och länge på natten sedan vi var där. Vädret var fantastiskt och Theo invigde sina brillor som han fått av mormor. 

 


Theo och morfar
 
Nu befinner vi oss uppe i Stavre i Jämtland hos farmor och farfar. Vi mellanlandade som sagt i Stockholm hos faster Jenny. Den tågresan var inget skoj, tåget var överbokat men vi hade platser som tur var men det var väldigt trångt och svårt att hitta plats för packningen. Sedan fungerade inte ACn i våran vagn så det var förfärligt varmt och kvavt. Men Theo höll sig lugn ändå även om han var vaken hela resan. 
 
Två trötta grabbar


Sen åkte vi tunnelbana och pendel mellan lägenheten och stationen och det var ju spännande. Känner att kollektivtrafiken i Stockholm inte är så barnvagnsvänlig, men det gick bra. 
Resan från Stockholm upp till Östersund gick jättebra, Theo sov hela vägen utom en halvtimme typ när vi käka och bytte och även bilresan från Östersund till Stavre. 
 
Dock var det en unge på tåget som var lite jobbig som skulle peta på allt och som aldrig var tyst typ och hans mamma satt bara och lyssnade på musik. Då blir man lite irriterad, speciellt när han började pilla på våran vagn och skulle klappa på Theo. 
 
Testade lokas nya vatten med chokladbollssmak och det var ingen höjdare. 
Nä inget jag köper igen

Igår käkade de andra surströmming och jag fick broccoligratäng. Och Theo fick hälsa på gammelmormor, gammelmorfar, gammelfaster och gammelfarbror. 
Farmor, gammelmorfar och gammelmormor 


Skönt att sova ute
 
Idag har vi badat och nu ska vi käka våfflor till lunch. 
Kram


 



Såg lite ut som en påve med luvan

Nybadad liten plutt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback