Min!

Har nu varit och skrivit på kontraktet på stångåstaden så nu har jag en alldeles egen lägenhet och det känns underbart! Kommer flytta till djurgårdsgatan 75 och läget är perfekt, nära till stan och sjukhuset och hyffsat nära till valla och ryd. Kommer troligtvis flytta 1 februari, o har redan planerat en massa i lägenheten. Om man nu bara var ekonomiskt oberoende så skulle det vara perfekt. Planlösning finns här.

Dagarna som kommer bjuder på bio (new moon), kanske årsmöte för lärarsektionen, vinterljuspromenad (mys =) ), jobb o föreläsningar. Och sen nästa helg är det äntligen dags för spiik! En helg i kalmar med underbara Malin, Ida, Julia och Micke (+ lite annat folk) där det ska spelas bandy och festas. Kan det bli annat än succé?

Nu är det dags att åka o jobba o sen får vi se vad kvällen bjuder på, troligtvis hemmakväll, var ute på platå igår. spelningen var bra men man känner sig lätt gammal på platå när det mest är 18-åringar där... Tacka vet jag [hg].

Puss hej!


Kommentarer
Postat av: Jessan

den lägenheten kommer va perfekt för dig, du får nog dock räkna med övernattningsgäst de flesta helgerna nästa sommar ;D

LOVE YOU <3

2009-11-21 @ 16:06:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback