Roadtrip

Nu har vi också haft nyår. Det tillbringades i Reno, på ett hotell med casino,var inte det roligaste nyår jag haft men det var okej, var lite coolt när dom släppte massor ballonger från taket, men såg tyvärr inga fyverkerier.

Roadtripen var väldigt skoj. Vi började med att åka till San Fransisco på fredagen, vi skulle åkt till Alcatraz men det fanns inga biljetter förrän måndagen så vi skippade det och åkte till Golden Gate bron istället, vi åkte över den och åt lite och sen åkte vi vidare till Carmel och där sov vi över.


På lördagen åt jag några av de godaste pannkakor jag nånsin ätit och sedan tog vi kustvägen ner mot Los Angeles. Vägen var hur fin som helst men väldigt krokig. På kvällen stannade vi i Sherman Oaks som låg lite utanför LA, och där badade jag och Jessan utomhus i poolen, lite coolt att bada utomhus i december. Det var skönt i poolen men inte när man skulle gå upp.


Dagen efter tog vi in på ett hotell i Hollywood(!) och sen gick vi runt lite på walk of fame och så. Fanns många människor som ar utklädda till olika figurer. Vi såg även stället där dom brukar ha oscarsgalan. På kvällen gick jag och Jessan på bio i Chinese theatre, där dom har alla hand- och fotavtryck. Vi såg på Yesman, väldigt skojig film.


På måndagen åkte vi runt på en guidad tur i LA, var jätte bra, man fick se många intressanta platser och höra mycket intressant information. Bla stranden där som spela in baywatch och massa andra platser som varit med i filmer och självklart lite kändishus. Playboy mansion hade världens största häckar så man såg inte huset. Senare på kvällen åkte vi vidare till Santa Clarita. Där gjorde vi manikyr och sen gick Jessan och jag på bio igen, denna gång var det dags för Bedtime stories. Det var en söt film.


På tisdagen gick vi på Six Flags: Magic Mountain, dom hade världens coolaste berg-ochdalbanor, tyvärr hann vi inte åka så många för det var så långa köer, men vi åkte en som heter X2, bästa jag åkt, ingen tvekan, lite jobbigt att det tog nästan tre timmar men det var värt det. Man satt i en stol som snurrade runt, var häftigt i backen och sen kom det eld vid ett tillfälle.


Sen åkte vi en som hette Viper, man var uppochner sju gånger, var tre vanliga loopar (varav två direkt efter varandra), två loopar åt sidan och två korkskruvar. Revolution var en mjukstart och den första bergochdalbanan med loop.


Sen åkte vi även Tatsu, i den så låg man ner på mage, hur häftigt som helst. Vi köpte även varsin stålmannencape, min är självklart rosa och dom gick vi omkring med inne på parken. När parken stängt så drog vi oss hemåt men det var så mycket dimma på vägen så vi var tvungna att stanna och övernatta. Och på onsdagen kom vi hem till Truckee igen och på kvällen åkte vi som sagt till Reno.


Ska försöka lägga upp lite bilder om det går, men Jessan har iaf lagt upp en del på facebook.

Tjoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback